CLICK & COLLECT

In verband met de huidige lockdown is onze winkel tot nader bericht helaas gesloten, maar troost je: online kun je gewoon naar hartelust blijven shoppen! Vanaf 10 februari 2021 bieden wij de mogelijkheid aan om jouw bestelling bij onze winkel in Nijmegen af te komen halen. Ideaal als je in de buurt woont en snel iets nodig hebt, of graag wil besparen op verzendkosten. 


HOE WERKT HET?

Shop online door de door jouw gewenste artikelen toe te voegen aan je winkelmandje en kies voor "Bestelling afronden". Wanneer je jouw gegevens hebt ingevuld selecteer je bij het onderdeel "Verzending" de optie "Afhalen bij winkelier". Je zult zien dat de verzendkosten voor jouw bestelling dan op €0,- komen te staan. Dat is toch weer mooi meegenomen!

PLANNING

Om drukte aan onze deur te voorkomen, werken wij met een planning om afhaalmomenten zoveel mogelijk te spreiden. Vul bij het afronden van jouw bestelling in het veld "Opmerkingen" in op welke datum + tijd jij jouw bestelling wilt komen afhalen. Wij zullen dit verzoek via de mail aan jou bevestigen, of een andere datum/tijd voorstellen wanneer het door jou gekozen moment niet beschikbaar is. Wacht daarom altijd even tot je een bericht van ons hebt gehad. Zo voorkom je dat je lang moet wachten of misschien voor een dichte deur staat.

BETALEN

Betalen aan de deur is helaas niet mogelijk. Kies daarom bij het afronden van de bestelling voor één van de aangegeven betaalmethoden.

LOCATIE

Je vindt onze winkel aan de Lange Hezelstraat 17 in het centrum van Nijmegen. 

© 2020 - 2021 Krossproducts | sitemap | rss